Sušené paradajky v oleji na zimu

Sušené paradajky v oleji na zimu

Sušené paradajky v oleji na zimu K receptu

Sušené paradajky v oleji na zimu sú neuveriteľne chutné jedlo! Je veľmi cenený skutočnými gurmánmi. Ale tento prípravok je veľmi drahý, ak si ho kúpite v obchode. Našťastie je celkom možné pripraviť nádherné paradajky doma. Je to celkom jednoduché, ale zaberie to veľa času. Výsledok vás ale určite poteší.

zložitosť: priemer Kalórie: 331,94 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 12 h Pridať. čas: 10 min Použité: 1,69 g/33,62 g/6,31RúraSušenie, sušeniePrázdneObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIE1 kg mäsitých cherry paradajok alebo smotany ¼ šálky soli ¼ lyžičky. čerstvo mleté ​​čierne korenie 2 polievkové lyžice. l. suchý majoránkový olivový olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky prekrojte na polovicu a lyžičkou odstráňte semienka. Položte reznou stranou nahor na plech vystlaný fóliou, pergamenom alebo silikónovou podložkou. Osolíme, okoreníme, posypeme majoránom.

Krok 2

Plech s paradajkami vložíme do rúry predhriatej na 70°C, pootvoríme dvierka (vložíme paličku) a pečieme 12 hodín Ak sa na dne plechu nahromadí tekutina, scedíme.

Krok 3

Preneste sušené paradajky do sterilizovaných pohárov. Nalejte olivový olej do panvice a zohrejte ho vysoko. Nalejte olej do pohárov na paradajky až po vrch. Poháre prikryte viečkami.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Je dôležité vybrať si odrodu paradajok s mäsitým ovocím a minimálnym množstvom šťavy. Počas procesu sušenia sa kvapalina odparí a čím menej, tým bohatší bude produkt.

MIMOchodom

Pre sušené paradajky v oleji je veľmi dôležité vyberať plody približne rovnakej veľkosti. Navyše radšej malý, aby poriadne vyschli.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik