K receptu
Sendviče s krabími tyčinkami a čerstvou uhorkou sú pochúťkou hodnou aj sviatočného stola. Ak máte mrazené krabie tyčinky, bude vhodnejšie ich nastrúhať. Na to je potrebné ich nechať mierne rozmraziť, nie je potrebné úplné rozmrazenie. Je lepšie brať malé uhorky s tenkou šupkou v prípade dlhoplodých uhoriek, jadro so semenami by sa malo odstrániť. Takto sa chlebíčky nerozmočia a zachovajú si svoj chutný vzhľad po dlhú dobu. Malé lístky petržlenu, koriandra alebo iných byliniek podľa chuti sú ideálne na ozdobu.
zložitosť: ľahko Kalórie: 57,08 kcal/porcia Porcie: 20 varenie: 25 min Použité: 1,82 g/1,44 g/9,14VečeraVečeraObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 20 PORCIÍbageta 1 kuskrabie tyčinky 200 gmalá čerstvá uhorka 2 ks.majonéza 2 polievkové lyžice.cesnak 1 klinček(y)petržlen 2 pobočky Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Krabie tyčinky nastrúhame na hrubom strúhadle alebo nasekáme veľmi jemne. Pridajte strúčik cesnaku pretlačený lisom, majonézu, dôkladne premiešajte. Uhorku nakrájajte na veľmi malé kocky.
Sendviče s krabími tyčinkami a čerstvou uhorkou ()
Krok 2
Bagetu nakrájajte na kúsky hrubé 1,5 cm. Osušte z oboch strán na rozohriatej panvici bez oleja. Na každý kúsok položte 1-2 lyžičky. plnky, uhladiť. Navrch pridajte nakrájanú čerstvú uhorku. Ozdobte petržlenovou vňaťou. Sendviče s krabími tyčinkami a čerstvou uhorkou sú pripravené a pripravené na podávanie.
Sendviče s krabími tyčinkami a čerstvou uhorkou ()
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Ak nemáte čas nakrájať uhorku na malé kocky, môžete ju rýchlo nastrúhať na hrubom strúhadle (najlepšie na kórejskom) alebo nakrájať na tenké plátky.
MIMOchodom
Uhorky položené na chlebíkoch radšej nesolte, inak pustia veľa šťavy. Vďaka tomu budú chlebíčky „plávať“ a navyše bude dostatok soli z krabích tyčiniek a majonézy.