Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou

K receptu

Ak ste ešte nikdy nevarili hermelín s paradajkami v rúre s bagetou, vrelo odporúčame urobiť tak pomocou nášho osvedčeného receptu. Toto horúce predjedlo je ideálne s pohárom bieleho alebo červeného vína, takže ak chcete stráviť oduševnený večer s priateľom alebo romantický večer so svojou milovanou osobou, zdá sa nemožné vymyslieť lepšiu možnosť. A žiadne zvláštne trápenie: hermelín a paradajky sme vložili do rúry, opražili plátky bagety a potom sme to všetko spolu podávali na stôl. Jednoduché, rýchle a veľmi chutné!

zložitosť: ľahko Kalórie: 1096,02 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Použité: 32,89 g/90,86 g/36,83ObčerstvenieObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoPárty, bufetKeď prídu hostiaINGREDIENCIE NA 2 PORCIEHermelínový syr 2 ks.Cherry paradajka 300 gCesnak 1 klinček(y)Korenie Herbes de Provence 2 lyžičkyOlivový olej 6 polievkových lyžíc.Bageta 1 kusMleté čierne korenie Soľ Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Vyberte hermelín z obalu. Niekoľkokrát narežte krížom, aby ste na povrchu syra vytvorili mriežkovaný vzor. Každú porciu syra vložte do malej zapekacej misky.

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

Krok 2

Cesnak ošúpeme a nasekáme nadrobno. Cherry paradajky často prepichujte špáradlom alebo hrubou šijacou ihlou. Položte okolo hermelínu, rovnomerne rozložte medzi formičky.

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

Krok 3

Posypeme nasekaným cesnakom a provensálskymi bylinkami. Soľ a korenie podľa chuti. Pokvapkáme olivovým olejom (3 polievkové lyžice si rezervujeme na vyprážanie bagety).

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

Krok 4

Rúru predhrejeme na 190°C. Ak existuje konvekčný režim, zapnite ho. Formičky na hermelín a paradajky položte na mriežku a pečte 20 minút. Syr by sa mal roztopiť.

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

Krok 5

Kým sa hermelín pečie, pripravíme si bagetu na podávanie. Chlieb nakrájajte mierne diagonálne. Vo veľkej panvici zohrejte zvyšný olej. Položte bagetu a opečte z oboch strán, kým jemne nezhnedne.

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

Krok 6

Upečený hermelín s paradajkami vyberieme z rúry. Podávajte na stôl priamo v miskách na pečenie. Jedzte tavený syr tak, že ho naberiete na plátky bagety a doplníte cherry paradajkami.

Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou
Hermelín s paradajkami v rúre s bagetou ()

MIMOchodom

Na prípravu tejto horúcej maškrty sa hodí nielen hermelín, ale aj iné syry s bielou plesňou, napríklad brie. Proces varenia sa nezmení, ale chuť nadobudne rôzne odtiene.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Namiesto toho, aby ste bagetu vyprážali na masle, môžete ju najskôr nakrájať na plátky, ale natrhať na veľké kúsky, poukladať na plech a osušiť v rúre. Len to nepreháňajte: v tomto prípade vôbec nepotrebujeme sušienky.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik