Cesnaková nátierka: Nekupujte ju v žiadnom obchode – zje sa rýchlejšie, ako sa uvarí

Cesnaková nátierka: Nekupujte ju v žiadnom obchode – zje sa rýchlejšie, ako sa uvarí

Zachráni vás, keď sa myš zavesí v chladničke

Veľmi chutná nátierka. Je to jednoduché a rýchle na prípravu a ukáže sa to neuveriteľne chutné. Tento recept si určite zamilujete!

Ingrediencie:

  • Maslo – 90 g;
  • cesnak – 2 strúčiky;
  • petržlen – 10 g;
  • soľ – podľa chuti.

Spôsob varenia:

1. V hlbokej miske si vidličkou rozotrieme maslo.

2. Petržlenovú vňať umyjeme, potom osušíme na papierovej utierke a nasekáme nadrobno. Vložte do misky s olejom.

3. Cesnak ošúpeme a pretlačíme lisom.

4. Nátierku podľa chuti osoľte, ale radšej to nerobte vôbec, keďže samotné maslo soľ obsahuje.

5. Zmiešajte všetky ingrediencie. Nátierka je hotová!

Dobrú chuť!

Predtým sme zdieľali recept na nakladaný sleď v nádobe.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik