Neuveriteľne lahodný squashový kaviár: milióny obdivných recenzií – pripravené okamžite
Nič chutnejšie si neviete predstaviť
Navrhujeme, aby ste si pripravili cuketovú prípravu na zimu, ktorá sa bude páčiť všetkým bez výnimky.
Ingrediencie:
- Cuketa – 3 kg;
- cibuľa – 1 kg;
- paradajková pasta – 300 g;
- slnečnicový olej – 250 ml;
- majonéza – 200 g;
- cukor – 250 g;
- soľ – 60 g;
- čierne korenie – 2 g.
1. Ošúpte cuketu a cibuľu. Na sekanie zeleniny použite kuchynský robot. Zmes preložíme do hrnca a varíme asi hodinu.
2. Pridajte cukor, soľ, paradajkový pretlak, majonézovú omáčku a olej. Varte ďalšiu hodinu.
3. Vložte kaviár do vopred sterilizovaných pohárov.
Odkaz: Počas sovietskych čias sa tekvicový kaviár stal veľmi žiadaným. Faktom je, že Chruščovova manželka chcela schudnúť, a tak jedla zeleninu a nízkokalorický kaviár bol ideálny pre správnu výživu. Páčilo sa to aj štátnikovi. Čoskoro bol postavený závod na výrobu kaviáru.
Predtým sme vám povedali, ako pripraviť „bavorský“ šalát.