Plnené paradajky a cuketa so zeleninovou omáčkou

K receptu

Cuketa plnená paradajkami a mletým mäsom. A to všetko je zapečené vo voňavej zeleninovej omáčke s kečupom Maheev Tomato. Veľmi chutné, šťavnaté a krásne!

zložitosť: priemer Porcie: 2 varenie: 50 min Pridať. čas: 30 minRúraPečenieVečeraVečeraObčerstvenieHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEcuketa 1 ks paradajka 2 ks mleté ​​mäso (s cibuľou, cesnakom, korením, bylinkami) 100 g syra 100 grluk 1 mrkva 1 ks cesnak 2 stopkový zeler 1 stopka čili podľa chuti Maheev Paradajkový kečup 3 lyžice soľ cukor vavrínový čierny korenie Tabuľka hmotností a opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte cuketu na rovnaké sudy. Lyžicou vydlabeme dužinu, spodok necháme. Dostanete pohár cukety. Soľ a korenie vo vnútri.

Krok 2

Paradajky vyberajte podľa veľkosti. Odrežte vrchnú časť paradajky a odstráňte semienka a šťavu.

Krok 3

Pripravte si mleté ​​mäso podľa chuti. Mám zmes bravčového a hovädzieho mäsa s cibuľou, cesnakom a čerstvými bylinkami. Paradajkovo-cuketu naplníme mletým mäsom.

Krok 4

Nakrájanú cibuľu, cesnak, mrkvu, čili papričku a zeler orestujeme do mäkka. K zelenine pridáme aj dužinu z cukety. Pridajte paradajkový kečup #Maheev. Omáčku zriedime horúcou vodou. Soľ, pridajte štipku cukru, bobkový list. Dusíme ďalšie tri minúty.

Krok 5

Vložte zeleninovú omáčku a plnené paradajky a cuketu do pekáča. Pečieme pri teplote 190 stupňov 40-50 minút.

Krok 6

10 minút pred koncom pečenia pokrm posypeme strúhaným syrom.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Mleté mäso môže byť kuracie alebo morčacie. Korenie a korenie podľa vašej chuti.

UŽITOČNÉ RADY

Ihneď vyberte veľkosť cukety aj paradajok.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik