„Spúšťajú rakovinu“: Najlepšie potraviny, ktoré ničia črevá a poškodzujú cievy – stačí jedna porcia denne

„Spúšťajú rakovinu“: Najlepšie potraviny, ktoré ničia črevá a poškodzujú cievy – stačí jedna porcia denne

Pomenovala ich akademička Ruskej akadémie vied Leila Adamyan

Vyváženosť všetkých živín vo výžive je veľmi dôležitá. Vychýlenie v jednom smere je zvyčajne škodlivé. A ak ide o nerovnováhu s prevahou určitého súboru produktov, potom sa môžete pripraviť na výskyt zhubných nádorov.

Akademik Ruskej akadémie vied Leila Adamyanová hovoril v rozhovore s korešpondentmi Rossijskaja Gazeta o strave, ktorá rýchlo zničí črevá a od toho závisí stav mnohých orgánov. Lekár vymenoval potraviny s transmastnými a nasýtenými tukmi. Veľmi škodia aj cievam, ich čiernou zásluhou je, že človek vyzerá staršie ako je jeho vek.

Gastroenterológ Sergej Vyalov Do tohto zoznamu som pridal akékoľvek polotovary s komplexným zložením. Obsahujú pridané látky, ktoré pomáhajú, aby sa výrobok dlhšie nekazil. Vo vzťahu k ľuďom takto nefungujú, práve naopak.

Podľa niektorých štúdií sa ukázalo, že už jedna porcia spracovaného jedla denne vytvára priaznivé podmienky pre tvorbu polypov a prekanceróznych stavov.

Odkaz: v prekanceróznom stave sa tkanivá tela postupne menia;

Tento informačný článok nepredstavuje lekársku pomoc.

Písali sme už skôr: kardiológ Gagloshvili hovoril o liekoch na hypertenziu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik