„Spúšťajú rakovinu“: Najlepšie potraviny, ktoré ničia črevá a poškodzujú cievy – stačí jedna porcia denne
Pomenovala ich akademička Ruskej akadémie vied Leila Adamyan
Vyváženosť všetkých živín vo výžive je veľmi dôležitá. Vychýlenie v jednom smere je zvyčajne škodlivé. A ak ide o nerovnováhu s prevahou určitého súboru produktov, potom sa môžete pripraviť na výskyt zhubných nádorov.
Akademik Ruskej akadémie vied Leila Adamyanová hovoril v rozhovore s korešpondentmi Rossijskaja Gazeta o strave, ktorá rýchlo zničí črevá a od toho závisí stav mnohých orgánov. Lekár vymenoval potraviny s transmastnými a nasýtenými tukmi. Veľmi škodia aj cievam, ich čiernou zásluhou je, že človek vyzerá staršie ako je jeho vek.
Gastroenterológ Sergej Vyalov Do tohto zoznamu som pridal akékoľvek polotovary s komplexným zložením. Obsahujú pridané látky, ktoré pomáhajú, aby sa výrobok dlhšie nekazil. Vo vzťahu k ľuďom takto nefungujú, práve naopak.
Podľa niektorých štúdií sa ukázalo, že už jedna porcia spracovaného jedla denne vytvára priaznivé podmienky pre tvorbu polypov a prekanceróznych stavov.
Odkaz: v prekanceróznom stave sa tkanivá tela postupne menia;
Tento informačný článok nepredstavuje lekársku pomoc.
Písali sme už skôr: kardiológ Gagloshvili hovoril o liekoch na hypertenziu.