K receptu
Asi najobľúbenejším druhom výdatnej maškrty sú hamburgery s chrumkavou zeleninou a pikantnou pikantnou omáčkou. A túto omáčku pripravím z majonézy Makheev Olive.
zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaAmerická kuchyňaObčerstvenieOmáčka, dresingVegetariánstvoPárty, bufetDovolenka detíINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhamburgerová žemľa 1 údené mäso (stopka) 2-3 plátky červená cibuľa 2 krúžky nakladaná uhorka 3-4 plátky čili podľa chuti syr na tanieroch 1 list šalátu 1 kus Maheev olivová majonéza 2-3 lyžice omáčky Sriracha 0,5 lyžičky cesnak 1 zub cukor citrónová šťava Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na pikantnú omáčku zmiešajte majonézu #Maheev Olive s horúcou omáčkou, vytlačte strúčik cesnaku. Zmiešajte.
Krok 2
Žemľu prekrojíme a rezne opražíme na panvici. Potrieme pripravenou omáčkou.
Krok 3
Na naplnenie burgeru som použil horúcu údenú stopku. Mimochodom, údili sme si sami :)) Cibuľu a čili papričku nakrájame na tenko. Osolíme, posypeme cukrom a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakladanú uhorku nakrájajte na tenké plátky.
Krok 4
Zostavte burger. Polovica žemle s pikantnou omáčkou, hlávkový šalát, údené mäso, syr, uhorka, cibuľa a zmes čili, druhá polovica žemle.