Burger s údeným mäsom, nakladanou uhorkou a pikantnou omáčkou

K receptu

Asi najobľúbenejším druhom výdatnej maškrty sú hamburgery s chrumkavou zeleninou a pikantnou pikantnou omáčkou. A túto omáčku pripravím z majonézy Makheev Olive.

zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaAmerická kuchyňaObčerstvenieOmáčka, dresingVegetariánstvoPárty, bufetDovolenka detíINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhamburgerová žemľa 1 údené mäso (stopka) 2-3 plátky červená cibuľa 2 krúžky nakladaná uhorka 3-4 plátky čili podľa chuti syr na tanieroch 1 list šalátu 1 kus Maheev olivová majonéza 2-3 lyžice omáčky Sriracha 0,5 lyžičky cesnak 1 zub cukor citrónová šťava Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na pikantnú omáčku zmiešajte majonézu #Maheev Olive s horúcou omáčkou, vytlačte strúčik cesnaku. Zmiešajte.

Krok 2

Žemľu prekrojíme a rezne opražíme na panvici. Potrieme pripravenou omáčkou.

Krok 3

Na naplnenie burgeru som použil horúcu údenú stopku. Mimochodom, údili sme si sami :)) Cibuľu a čili papričku nakrájame na tenko. Osolíme, posypeme cukrom a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakladanú uhorku nakrájajte na tenké plátky.

Krok 4

Zostavte burger. Polovica žemle s pikantnou omáčkou, hlávkový šalát, údené mäso, syr, uhorka, cibuľa a zmes čili, druhá polovica žemle.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik