Paradajkový šalát s čerešňami a bazalkou

K receptu

Ľahký a príjemný šalát z azerbajdžanskej kuchyne. Veľa zelene, sviežosti a pikantnej chuti!

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaAzerbajdžanská kuchyňaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 2 ks 100 g červená cibuľa 0,5 ks bazalka zväzok cesnaku 1 zub petržlenová vňať čili korenie soľ olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Odstráňte kôstky z čerešní. Paradajky nakrájame na kúsky. Cibuľa s perím, cesnak s tenkými plátkami.

Krok 2

Pozbierajte všetky odrezky do misky. Nasekajte veľký zväzok bazalky a petržlenu, nakrájajte čili. Šalát osolíme a polejeme olejom. Veľmi chutné!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik