K receptu
Ľahký a príjemný šalát z azerbajdžanskej kuchyne. Veľa zelene, sviežosti a pikantnej chuti!
zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minŽiadna tepelná úpravaAzerbajdžanská kuchyňaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUparadajky 2 ks 100 g červená cibuľa 0,5 ks bazalka zväzok cesnaku 1 zub petržlenová vňať čili korenie soľ olivový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Odstráňte kôstky z čerešní. Paradajky nakrájame na kúsky. Cibuľa s perím, cesnak s tenkými plátkami.
Krok 2
Pozbierajte všetky odrezky do misky. Nasekajte veľký zväzok bazalky a petržlenu, nakrájajte čili. Šalát osolíme a polejeme olejom. Veľmi chutné!