Šalát s avokádom, červenou rybou a uhorkou za 15 minút

K receptu

Sú hostia na prahu? Pripravte si šalát s avokádom, červenou rybou a uhorkou za 15 minút! Verte mi, vôbec neklameme: presne toľko vám zaberie vytvorenie tohto úžasného jedla. Mimochodom, poznamenávame, že kombinácia avokáda, uhorky a lososa v šaláte je taká úspešná, že sa dá použiť nielen v takom predjedle. Pyré, ktorý je základom tohto jedla, natrieme napríklad na jemne opečený chlieb a položíme naň plátky ryby. Alebo všetky ingrediencie šalátu nakrájajte na kocky a dochuťte trochou olivového oleja zmiešaného s citrónovou šťavou. Je pravda, že podľa nášho názoru vyzerá lístková verzia reprezentatívnejšie, takže šalát s avokádom, červenou rybou a uhorkou možno podávať na slávnostnom stole akejkoľvek úrovne.

zložitosť: ľahko Kalórie: 357,29 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 15 min Použité: 14,73 g/29,81 g/8,38ŠalátVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ350 g údeného alebo jemne soleného filetu z lososa 3 avokáda 1 polievková lyžica. l. citrónová šťava 1 malá biela cibuľa 2 stredné uhorky 5 vetvičiek kôpru soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie mikrogreeny na ozdobu Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Nakrájajte avokádo na šalát s červenou rybou a otočte polovice v rôznych smeroch, odstráňte kôstku. Lyžicou vyberte dužinu a vložte ju do misky mixéra, zalejte citrónovou šťavou, soľou a korením a rozdrvte do hladka.

Krok 2

Uhorky na šalát s avokádom a červenou rybou ošúpeme a nasekáme a nasekáme najemno. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na veľmi malé kocky. Nakrájajte kôpor.

Krok 3

Do avokádového pyré pridajte nakrájanú bielu cibuľu, kôpor a čerstvé uhorky. Dôkladne premiešame vidličkou. Do použitia nechajte na chladnom mieste (môžete dať do chladničky).

Krok 4

Filet z údeného alebo jemne nasoleného lososa na šalát nakrájajte na veľmi malé kocky. Dávajte pozor, aby ste nezískali malé kosti (pri krájaní ryby ich odstráňte).

Krok 5

Na taniere položte servírovacie krúžky s priemerom 6–8 cm Na dno položte polovicu avokádového pyré a uhlaďte povrch. Vložte červenú rybu do ďalšej vrstvy Potom avokádo znova roztlačte. Krúžky zakryte fóliou a pred podávaním v chladničke odstráňte predjedlo.

Krok 6

Pred podávaním opatrne odstráňte fóliu a servírovacie krúžky z každej porcie šalátu s avokádom, červenou rybou a uhorkou. Občerstvenie môže byť ozdobené microgreens.

UŽITOČNÉ RADY

Šalát s avokádom, červenou rybou a uhorkou je možné pripraviť v porciovanom formáte, ako sa odporúča v recepte, alebo môžete ingrediencie položiť na veľkú rovnú dosku vo forme desiatového koláča pomocou stien pružinovej formy. požadovaný priemer.

MIMOchodom

Šalát s avokádom, červenou rybou a uhorkou sa dá pripraviť len za 15 minút, ale musí sa uchovávať v chladničke aspoň pol hodiny: bude chutnejší. Počas tejto doby však môžete ľahko prestrieť stôl a pripraviť ešte jedno alebo dokonca dve rýchle jedlá!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik