K receptu
Toto je pravdepodobne najjednoduchší sendvič s tuniakom – a predsa jeden z najchutnejších. Nie je potrebné nič vyprážať, piecť ani šľahať. A uhorku stačí nasekať!
zložitosť: ľahko Kalórie: 658,41 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 20 min Použité: 47,05 g/30,91 g/44,71Žiadna tepelná úpravaRaňajkyVečeraVečeraObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIU2 kusy sendvičového chleba 1 konzerva tuniaka – vo vlastnej šťave alebo oleji, 175 g 1 malá uhorka 2-3 polievkové lyžice. l. jemná smotana alebo tvaroh 1 lyžička. horčica so semenami 2 lyžičky. majonézasoľčerstvo mleté čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Ak chcete pripraviť sendvič s tuniakom, sceďte tuniaka. Rybu rozdrvte vidličkou.
Krok 2
Horčicu zmiešame so smotanovým syrom, korením, pridáme tuniaka, premiešame.
Krok 3
Uhorku nakrájame na tenké plátky a posolíme.
Krok 4
Kúsky chleba potrieme z jednej strany majonézou. Na jeden kus položte tuniaka a syr, navrch prekrývajte plátky uhorky.
Krok 5
Prikryjeme druhým dielom, pritlačíme a prekrojíme šikmo na polovicu. Ihneď podávajte alebo zabaľte a vezmite so sebou do práce alebo do školy.
MIMOchodom
Túto náplň môžete použiť na sendviče vyrobené z akýchkoľvek iných druhov chleba: Darnitsky, Borodinsky, ciabatta, bageta. Hodí sa aj ako náplň do rolády na pita chlebe alebo tortille.