Sendvič s tuniakom a uhorkou

K receptu

Toto je pravdepodobne najjednoduchší sendvič s tuniakom – a predsa jeden z najchutnejších. Nie je potrebné nič vyprážať, piecť ani šľahať. A uhorku stačí nasekať!

zložitosť: ľahko Kalórie: 658,41 kcal/porcia Porcie: 1 varenie: 20 min Použité: 47,05 g/30,91 g/44,71Žiadna tepelná úpravaRaňajkyVečeraVečeraObčerstvenieINGREDIENCIE NA 1 PORCIU2 kusy sendvičového chleba 1 konzerva tuniaka – vo vlastnej šťave alebo oleji, 175 g 1 malá uhorka 2-3 polievkové lyžice. l. jemná smotana alebo tvaroh 1 lyžička. horčica so semenami 2 lyžičky. majonézasoľčerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Ak chcete pripraviť sendvič s tuniakom, sceďte tuniaka. Rybu rozdrvte vidličkou.

Krok 2

Horčicu zmiešame so smotanovým syrom, korením, pridáme tuniaka, premiešame.

Krok 3

Uhorku nakrájame na tenké plátky a posolíme.

Krok 4

Kúsky chleba potrieme z jednej strany majonézou. Na jeden kus položte tuniaka a syr, navrch prekrývajte plátky uhorky.

Krok 5

Prikryjeme druhým dielom, pritlačíme a prekrojíme šikmo na polovicu. Ihneď podávajte alebo zabaľte a vezmite so sebou do práce alebo do školy.

MIMOchodom

Túto náplň môžete použiť na sendviče vyrobené z akýchkoľvek iných druhov chleba: Darnitsky, Borodinsky, ciabatta, bageta. Hodí sa aj ako náplň do rolády na pita chlebe alebo tortille.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik