Pôstne pohánkové rezne s hubami

K receptu

Chutné a veľmi sýte chudé pohánkové rezne s hubami môžu byť ideálnym riešením na večeru, ak sa z nejakého dôvodu rozhodnete dočasne alebo navždy vzdať živočíšnych produktov. Mimochodom, toto jedlo je tiež veľmi jednoduché na prípravu. A ak vám zrazu v chladničke zostala uvarená pohánka zo včera, výroba chudých pohánkových rezňov bude trvať ešte menej času. Len nezabudnite, že hotovú zmes s múkou treba nechať chvíľu postáť, aby sa v nej rozvinul lepok, vďaka čomu sa pohánkové rezne s hubami pri vyprážaní nerozpadnú.

zložitosť: ľahko Kalórie: 276,02 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 30 min Pridať. čas: 1 hodina Použité: 8,92 g / 7,78 g / 44,69PraženieVečeraVečeraObčerstvenieHlavný chodVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍcibuľa 1 kuspohánka 350 gmúky ochutnaťlesné huby (rozmrazené) 150 gkyslé uhorky 2 ks.čerstvo mleté ​​čierne korenie ochutnaťrastlinný olej ochutnaťsoľ ochutnať Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte si pohánku na chudé rezne. Pohánku zalejte 700 ml vriacej vody, pridajte soľ a varte, kým sa úplne neuvarí: mala by byť dôkladne prevarená. Pohánku necháme vychladnúť.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a smažíme na rastlinnom oleji 4-5 minút. Pridajte huby nakrájané na malé kúsky. Smažte ďalších 5 minút za stáleho miešania. Uhorky nakrájame na malé kocky.

Krok 3

Zmiešajte pohánku, cibuľu s hubami a uhorkami v hlbokej miske. Pepper, dobre premiešajte, pridajte toľko pšeničnej múky, aby ste vytvorili husté cesto, ale nepreháňajte to. Nechajte cesto odpočívať 30-60 minút.

Krok 4

Vo veľkej panvici s hrubým dnom rozohrejte olej. Pohánkovú zmes nalejte do panvice polievkovou lyžicou, pričom medzi rezňami nechajte pár centimetrov. Smažte na strednom ohni do zlatista na oboch stranách. Podávame teplé s kyslou uhorkou.

UŽITOČNÉ RADY

Na prípravu chudých pohánkových rezňov sú vhodné nielen lesné huby, ale aj šampiňóny, čerstvé alebo mrazené. V tomto prípade by mala byť zmes ochutená lyžičkou mletých sušených hríbov pre chuť.

UŽITOČNÉ RADY

Skvelým doplnkom k týmto pohánkovým rezňom s hubami by bola chudá alebo akákoľvek vegánska majonéza. Môžete tiež použiť kokosový krém zmiešaný s nasekanými bylinkami a cesnakom, pretlačený lisom.

MIMOchodom

Na 100 g: bielkoviny 3,90 g (4,88 % dennej hodnoty) • tuky 3,88 g (4,31 %) • sacharidy 26,53 g (15,79 %) • kcal 148,89 (8,27 %) • sodík 81,98 mg (5,65 %) • cukor celkom 2,72 g 5,44 %) • EFA 0,60 g (3,00 %) • vláknina 3,35 g (11,17 %)

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik