Uhorky s hovädzím mäsom na čínsky spôsob

K receptu

Nádherné jedlo s hovädzím mäsom je možné pripraviť na novoročný stôl Výdatné, pikantné, pikantné.

zložitosť: ľahko Porcie: 1čínska kuchyňaHlavný chodINGREDIENCIE NA 1 PORCIUhovädzie mäso 2 ks cibuľa 1 ks paprika 1 ks mletý koriander 1/2 lyžičky .hnedý cukor 2/3 lyžičky rastlinný olej (sezamový, olivový, kukuričný) 2 polievkové lyžice. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Pripravte všetku zeleninu a mäso. Sladkú papriku nakrájame na prúžky, ošúpeme cibuľu a nakrájame na pol krúžky. Cesnak ošúpeme a nasekáme nadrobno.

Krok 2

Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na tenké prúžky. Zahrejte panvicu s rastlinným olejom, smažte mäso na vysokej teplote za stáleho miešania.

Krok 3

Uhorkám odrežeme konce, dužinu pozdĺžne narežeme na dlhé úzke kúsky, uhorky dáme do misy, posypeme soľou a necháme 15-20 minút, aby uhorky pustili šťavu. Uhorky trochu stlačte, vypustite všetku výslednú šťavu. Navrch posypeme červenou feferónkou, koriandrom a cukrom. Pridajte cibuľu a papriku.

Krok 4

V šalátovej miske kombinujte zeleninu s vyprážaným mäsom, pridajte cesnak, ocot a sójovú omáčku, v prípade potreby pridajte soľ. Misu na šalát prikryjeme pokrievkou a dáme do chladničky na cca 30 minút.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik