K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 117,92 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Použité: 9,09 g/8,48 g/1,48Žiadna tepelná úpravaObčerstveniePárty, bufetnarodeninyNový rokRomantická večeraINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 stredne veľká uhorka 100 g červený kaviár 50 g smotanový syr 50 g kyslá smotana 1 lyžička. citrónová šťava kôpor Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorku nakrájajte na plátky s hrúbkou 2–3 cm V mixéri vyšľahajte smotanový syr s kyslou smotanou a citrónovou šťavou, kým nebude nadýchaná. Uhorky rozotrieme smotanou, ozdobíme kaviárom a kôprom.
MIMOchodom
Na 100 g: bielkoviny 9,76 g (12,21 % DV)
• tuky 14,91 g (16,56 %)
• sacharidy 3,94 g (2,34 %)
• 183,28 kcal (10,18 %)
• sodík 562,28 mg (38,78 %)
• celkový cukor 1,68 g (3,37 %)
• EFA 6,50 g (32,50 %)
• vláknina 0,19 g (0,64 %)