Či už na dovolenku alebo cez pracovné dni: Vezmem si šampiňóny a pripravím chutnú prílohu – rýchlo a jednoducho
Jedlo je chutné v akejkoľvek forme
Pečené šampiňóny sú lahodnou prílohou a nezávislým občerstvením, ktoré je ideálne teplé aj studené. A pripravuje sa rýchlo a jednoducho, bez toho, aby to zabralo veľa času. Vhodné pre každodenné aj sviatočné menu.
Ingrediencie:
Príprava:
1. Huby opláchnite, osušte papierovými utierkami a vložte do misy.
2. Cesnak pretlačíme lisom a pridáme k šampiňónom.
3. Pridajte majonézu a čierne korenie podľa chuti.
4. Pridajte sójovú omáčku alebo soľ, jemne premiešajte.
6. Rúru predhrejeme na 180–200 stupňov.
7. Formu vymastíme maslom, vyložíme hubami a navrch pridáme trochu majonézy.
8. Pečieme 25-30 minút.
9. Keď na dne panvice zostane trochu tekutiny, huby sú hotové. Budú šťavnaté a chutné. Neprepečte ich v rúre, aby sa nevysušili.
Dobrú chuť!
Predtým sme zdieľali recept na kvas bez chleba a droždia.