Hovädzí okraj so sušenými paradajkami a syrom Adyghe

K receptu

K tomuto mäsu je ideálny veľký šalát z paradajok s cesnakom.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 30 minRúraPečenieVečeraHlavný chodVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 4 PORCIE600 g tenkého hovädzieho mäsa 300 g syra Adyghe 1 konzerva (300 g) sušené paradajky v oleji 1 malý zväzok petržlenovej vňate a zelenej bazalky 3-4 strúčiky cesnaku soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie bambusové špízy Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Špízy namočíme do horúcej vody. Mäso nakrájajte na 8 rovnakých dlhých plátkov. Mäso jemne naklepeme, z oboch strán dochutíme soľou, korením a potrieme olejom z konzervy sušených paradajok.

Krok 2

Syr nakrájajte na 8 kociek rovnakej veľkosti, ako je šírka vrstiev mäsa.

Krok 3

Sušené paradajky, cesnak, petržlenovú vňať a lístky bazalky nasekáme veľmi nadrobno. Zmiešajte všetky pripravené ingrediencie a korenie.

Krok 4

Na vrstvy mäsa položte náplň, na každú položte kocku syra a opatrne zviňte do roliek – mali by vyzerať ako „pne“. Rolky prepichnite špajľami, zaistite ich tak, aby sa rolky nerozpadli. Potrieme olejom z konzervy sušených paradajok.

Krok 5

Mäso opekáme na dobre rozpálenom uhlí, na grile alebo v rúre predhriatej na 240 °C do požadovaného stupňa prepečenia, pričom každé 3 minúty otočíme. Pred podávaním necháme mäso 5–7 minút odpočívať pod fóliou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik