Šalát s kuracími prsiami, rímskou rascou a uhorkami

K receptu

Vynikajúci „šalát na chudnutie“ s ideálnou diétnou kombináciou produktov – a zároveň chutný, uspokojujúci a nie nudný. Technológia prípravy kuracích pŕs „a la roastbeef“ vám poskytne nádherne jemné mäso s jemnou vôňou cesnaku. Rímska rímska a uhorky majú chrumkavosť tak akurát a sladkokyslý dresing z červenej cibule všetko spojí a vyváži.

zložitosť: ľahko Kalórie: 264,17 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 h 10 min Použité: 20,50 g/13,61 g/14,91ŠalátINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 filety z kuracích pŕs (300 g) polovica hlávky rímskeho šalátu (250 g) 300 g chrumkavých uhoriek 1 veľká červená cibuľa (200 g) 4 strúčiky cesnaku (20 g) 50 ml rastlinného oleja 20 ml bieleho vínneho octu 20 g medu resp. hnedý cukor soľ čerstvo mleté ​​čierne korenie údená paprika na kŕmenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kuracie filé potrieme soľou a necháme 10 minút pôsobiť.

Krok 2

Cibuľu ošúpeme, nakrájame na tenké polkruhy, nalejeme do octu, posypeme cukrom a soľou, necháme 15-30 minút.

Krok 3

Kuracie filé opečte na oleji s pretlačenými strúčikmi cesnaku na strednom ohni 4 minúty. na každej strane. Zabaľte do fólie a nechajte 20 minút.

Krok 4

Uhorky nakrájajte na stredné prúžky a šalát rukami natrhajte na malé kúsky. Vychladnuté kuracie filé nakrájajte na tenké plátky cez zrno, pričom si nechajte šťavu, ktorá vytiekla počas pečenia.

Krok 5

Zmiešajte nakladanú červenú cibuľu, šalát a uhorky. Poukladáme na taniere, navrch dáme kuracie mäso, prelejeme výpekom, posypeme paprikou a ihneď podávame.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik