Nachos s kukuricou a paradajkovou salsou

K receptu

Nachos podávané s čerstvou zeleninou sú skvelým predjedlom na bufetový stôl.

zložitosť: ľahko Kalórie: 440,87 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 25 min Použité: 6,53 g/28,55 g/38,13Mexická kuchyňaObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyNový rokPiknikINGREDIENCIE NA 4 PORCIE2 ružové paradajky 1 stredný zväzok koriandra + na servírovanie ½ kôry z červenej cibule a šťavy z 1 limetky + limetka na servírovanie 1 plechovka (400 g) sladká kukurica 1 ČL. mletý kmín 2-3 lyžice. l. kukuričný olej 1 veľké balenie kukuričných lupienkov kyslá smotana a kečup na podávanie soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky nakrájajte na štvrtiny, odstráňte semená spolu s tekutinou. Dužinu nakrájajte na malé kocky. Najkrajšie listy koriandra odložte na servírovanie; zvyšok koriandra nasekajte čo najjemnejšie. Cibuľu nakrájajte nadrobno a pridajte limetkovú šťavu a kôru.

Krok 2

Zmiešajte kukuricu s paradajkami, cibuľou a koriandrom, ochuťte rascou, soľou, korením a kukuričným olejom a jemne premiešajte. Necháme odležať v chladničke 15 minút.

Krok 3

Vložte studenú kyslú smotanu a kečup do malých misiek. Vložte kukuricu a paradajkovú salsu do misky. Položte to všetko na podnos alebo tanier s hranolkami a kúskami limetky. Ihneď podávame, ozdobené koriandrom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik