K receptu
Často predávame sušené paradajky v slnečnicovom oleji, a to je v poriadku, pokojne to použite.
zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 10 min Pridať. čas: 2 hodinyBlenderChladenieObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyKarnevalNový rokVianoceINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ500 g smotanového syra 150 g lahodnej paradajkovej omáčky s cesnakom 1 téglik (250 g) sušené paradajky v (najlepšie) olivovom oleji 2 polievkové lyžice. l. sušená zmes talianskych alebo provensálskych bylín 1 polievková lyžica. l. Worcestershire omáčka soľ krekry a malé lístky bazalky na servírovanie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Sušené bylinky zmiešame s paradajkovou omáčkou, worcesterom a soľou. Pridajte sušené paradajky spolu s olejom a rozmixujte do hladka.
Krok 2
Pridajte syr a premiešajte špachtľou – môžete nechať „mramorové“ škvrny alebo rozmixovať do hladka.
Krok 3
Syrovú zmes necháme 2 až 24 hodín odležať v chladničke. Podávame s krekrami, ozdobenú bazalkou.