sibírske paradajky

K receptu

Na rezanie kvetov zo žltej mrkvy budete potrebovať ostrý nôž a svoju fantáziu

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 1 hodina Pridať. čas: 1 hodinaKonzervovaniePrázdneINGREDIENCIE NA 1 PORCIUzrelé paradajky 3 kg zelené 3 ks žlté mrkvy 2 ks cukor 2 PL soli 1 PL med 1 PL strúčik cesnaku 2 ks octová esencia 0,5 ČL voda 2 l Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Umiestnite bylinky podľa chuti do pripravených pohárov. Zvyčajne sú to kôpor, petržlen, bobkový list, chren, listy čerešňových ríbezlí. Recept na litrové zaváracie poháre! Z mrkvy si vopred narežeme kvety a poukladáme ich do dózy vedľa pohára.

Krok 2

Všetko naplňte vriacou vodou až po okraj a nechajte vychladnúť. Potom túto vodu nalejte do hrnca

Krok 3

Pridáme (opakujem, recept je na liter!) cukor, med, soľ, korenie a necháme prejsť varom

Krok 4

Do pohárov pridajte cesnak a ocot Zatvorte.

Krok 5

Nechajte ho hore dnom 12 hodín

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Vynikajúce!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik