Bruschetta s tofu, sušenými paradajkami a šampiňónmi

K receptu

Toto jedlo je vhodné na všetky príležitosti. Bruschetta môže byť úspešne ponúknutá nečakane navštevujúcim priateľom a vašej rodine ako chutné občerstvenie, keď ešte nie je pripravená večera. Stačí 15 minút a lahodná bruschetta je hotová.

zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 15 minPraženietalianska kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 3 PORCIEkúsky bochníka (ciabatta) 3 ks syr tofu 120 ks sušených paradajok 3-4 ks olivový olej 2 polievkové lyžice šťava z limetky 0,3 ČL kurkuma 0,3 čl bylinky podľa chuti mleté ​​čierne korenie soľ korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Do misky dáme tofu, soľ a korenie podľa chuti, pridáme olivový olej, pár kvapiek limetkovej šťavy, kurkumu a tymián. Všetko dôkladne premiešame. Ak to chcete urobiť, môžete použiť mixér.

Krok 2

Panvicu postriekame olivovým olejom a opečieme kúsky bochníka (ciabatta) do chrumkava.

Krok 3

Vyprážaný chlieb potrieme strúčikom cesnaku.

Krok 4

Na zvyšnom oleji opečieme šampiňóny nakrájané na plátky.

Krok 5

Zostavenie bruschetty. Kúsky chleba namažte tofu krémom. Na vrch poukladáme šampiňóny.

Krok 6

Potom sušené paradajky.

Krok 7

Ozdobte bylinkami (ja som použila petržlenovú vňať) a olivami (voliteľné). Bruschetta s tofu, sušenými paradajkami a šampiňónmi je hotová.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik