K receptu
Toto jedlo je vhodné na všetky príležitosti. Bruschetta môže byť úspešne ponúknutá nečakane navštevujúcim priateľom a vašej rodine ako chutné občerstvenie, keď ešte nie je pripravená večera. Stačí 15 minút a lahodná bruschetta je hotová.
zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 15 minPraženietalianska kuchyňaVečeraPopoludňajšie občerstvenieVečeraObčerstveniePárty, bufetINGREDIENCIE NA 3 PORCIEkúsky bochníka (ciabatta) 3 ks syr tofu 120 ks sušených paradajok 3-4 ks olivový olej 2 polievkové lyžice šťava z limetky 0,3 ČL kurkuma 0,3 čl bylinky podľa chuti mleté čierne korenie soľ korenie podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Do misky dáme tofu, soľ a korenie podľa chuti, pridáme olivový olej, pár kvapiek limetkovej šťavy, kurkumu a tymián. Všetko dôkladne premiešame. Ak to chcete urobiť, môžete použiť mixér.
Krok 2
Panvicu postriekame olivovým olejom a opečieme kúsky bochníka (ciabatta) do chrumkava.
Krok 3
Vyprážaný chlieb potrieme strúčikom cesnaku.
Krok 4
Na zvyšnom oleji opečieme šampiňóny nakrájané na plátky.
Krok 5
Zostavenie bruschetty. Kúsky chleba namažte tofu krémom. Na vrch poukladáme šampiňóny.
Krok 6
Potom sušené paradajky.
Krok 7
Ozdobte bylinkami (ja som použila petržlenovú vňať) a olivami (voliteľné). Bruschetta s tofu, sušenými paradajkami a šampiňónmi je hotová.