K receptu
Úžasné občerstvenie! Bobule dodávajú uhorkám zaujímavú kyslosť a príjemnú vôňu.
zložitosť: ľahko Porcie: 1Žiadna tepelná úpravaruská kuchyňaVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 1 PORCIUčerstvé uhorky 500-700 g červené ríbezle hrsť čerešní hrsť cesnaku 1-2 strúčiky kôpor dáždnik 1 ks list ríbezlí 1 ks čerešňový list 3 ks čili kúsok mäty 1-2 vetvičky bobkový list 1 ks soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky umyte a nakrájajte na polovice. Nasekajte cesnak, mätu, kôpor a čili. Listy čiernych ríbezlí roztlačte, aby sa uvoľnila vôňa. Rozdrvte čerešne nožom.
Krok 2
Uhorky, korenie, bylinky a bobule vložte do nádoby a posypte soľou. Zatvorte veko a dôkladne pretrepte. Vložte do chladničky na 2-4 hodiny. Počas tejto doby ešte niekoľkokrát pretrepte.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Pomery produktu sú približné. Pridajte podľa chuti. Bobule dodávajú uhorkám zaujímavú kyslosť a príjemnú vôňu.