K receptu
Ľahké a výživné raňajkové sendviče.
zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 10 minŽiadna tepelná úpravaRaňajkyVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 3 PORCIEbochník s otrubami (plátok) 3 ks huňáčik kaviár v omáčke 90 g paradajky 1 – 2 ks čerstvo mleté čierne korenie, kôpor, koriander na servírovanie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Plátky bochníka osušte v hriankovači. V omáčke rozložte kaviár huňáčika.
Krok 2
Paradajky umyte a osušte. Ošúpte vajíčko. Paradajku a vajíčko nakrájame na kolieska.
Krok 3
Na plátky bochníka s kaviárom položte plátky vajec a paradajok, ktoré sa navzájom striedajú.
Krok 4
Toasty posypeme čerstvo mletým čiernym korením. Ozdobte kôprom a koriandrom a podávajte. Dobrú chuť!
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Ak po jedle neplánujete odísť z domu, môžete si do toastu pridať nadrobno nakrájanú zelenú cibuľku.
UŽITOČNÉ RADY
Môžete použiť akúkoľvek zeleninu, ktorú chcete.