Toasty s koruškovským kaviárom, paradajkami a vajíčkami

K receptu

Ľahké a výživné raňajkové sendviče.

zložitosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 10 minŽiadna tepelná úpravaRaňajkyVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyINGREDIENCIE NA 3 PORCIEbochník s otrubami (plátok) 3 ks huňáčik kaviár v omáčke 90 g paradajky 1 – 2 ks čerstvo mleté ​​čierne korenie, kôpor, koriander na servírovanie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Plátky bochníka osušte v hriankovači. V omáčke rozložte kaviár huňáčika.

Krok 2

Paradajky umyte a osušte. Ošúpte vajíčko. Paradajku a vajíčko nakrájame na kolieska.

Krok 3

Na plátky bochníka s kaviárom položte plátky vajec a paradajok, ktoré sa navzájom striedajú.

Krok 4

Toasty posypeme čerstvo mletým čiernym korením. Ozdobte kôprom a koriandrom a podávajte. Dobrú chuť!

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Ak po jedle neplánujete odísť z domu, môžete si do toastu pridať nadrobno nakrájanú zelenú cibuľku.

UŽITOČNÉ RADY

Môžete použiť akúkoľvek zeleninu, ktorú chcete.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik