Jemne osolený losos s mäkkým syrom, uhorkou a zeleným maslom

K receptu

Losos je dobrý v akejkoľvek forme. Vlastné solenie – najmä. Pripravte si veľa zeleného voňavého oleja, ktorý bude potrebný na toto jedlo. Skvelé je podávať s rybami, cestovinami, pečenými zemiakmi a rizotom.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 30 min Pridať. čas: 3 hodinyMorenieChladenieObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ380 g filet z lososa 150 g soli 15 g cukru 3 g čerstvo mletého čierneho koreniaPre zelený olej:90 g kôpru 120 g petržlenu 150 ml olivového olejaNa odoslanie:180 g tvarohu 1 stredná uhorka 1 zväzok pažítky 30 g ľanových semienok 15 g obilnej horčice listy estragónu čierna soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na nakladanie lososa zmiešame soľ, cukor a čierne korenie. Túto zmes natrieme na ryby. Preložíme do nádoby a dáme na 3-5 hodín do chladničky.

Krok 2

Marinádu z rýb osušte papierovými utierkami. Nakrájajte na tenké dlhé plátky.

Krok 3

Na zelené maslo blanšírujte petržlenovú vňať v horúcej vode na 10 sekúnd. Osušte papierovými utierkami. Rozdrvte v mixéri spolu s kôprom a olivovým olejom do hladka. Vložte do chladničky na 30 minút. Kmeň.

Krok 4

Uhorku nakrájame na tenké plátky. Preneste do ľadovej vody.

Krok 5

Vložte syr do malých kôp na taniere. Na ňom – ​​ryby a uhorky. Posypeme nadrobno nasekanou pažítkou, obilnou horčicou a ľanovými semienkami. Ozdobíme lístkami estragónu, čiernou soľou a zeleným olejom.

MIMOchodom

Recept poskytol Maxim Rybakov, šéfkuchár, konzultant a výskumník ruskej kuchyne.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik