Kuracia pečeň „Forrester“ s paradajkami, hubami a cibuľou

K receptu

Veľmi chutné jedlo z kuracej pečene na obed alebo večeru. Jemnosť spočíva v tom, že všetky ingrediencie sú vyprážané veľmi rýchlo a oddelene, takže kuracia pečeň, cibuľa, paradajky a huby musia byť pripravené vopred. Rovnako ako riad, do ktorého ich budete prenášať.

zložitosť: priemer Kalórie: 621,02 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 30 min Použité: 50,85 g/28,34 g/35,76Hlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE12 šampiňónov alebo hríbov rastlinný olej cibuľa – 1 cibuľa 900 g kuracia pečeň 1 lyžička. mletá paprika 0,5 šálky suché biele víno soľ veľké paradajky 0,5 lyžičky. semienka feniklu, múka – 1 šálka, olivový olej – 2 polievkové lyžice, cesnak – 1 strúčik Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

1. Huby umyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na polovičné kolieska. Cesnak ošúpeme a nasekáme. Odstráňte spojivové filmy z kuraciej pečene. Kuracie pečienky vložte do cedníka, opláchnite, položte na papierové obrúsky a nechajte dôkladne vysušiť. V miske zmiešame múku a papriku. Kúsky pečene vložíme do zmesi a odložíme.

Krok 2

Zahrejte 3 polievkové lyžice v hrnci. l. rastlinný olej a 1 polievková lyžica. l. krémová. Smažte huby 1 minútu. Preneste dierovanou lyžicou do inej misky.

Krok 3

Do toho istého hrnca pridajte zvyšný rastlinný olej a maslo. Smažte cibuľu a cesnak 2 minúty. Bez odstránenia hrnca z ohňa presuňte cibuľu a cesnak do misky s hubami.

Krok 4

Vložte pečeň do hrnca. Smažte za stáleho miešania 5 minút, v prípade potreby pridajte rastlinný olej. Pečeň preložíme do čistej misy. Nechajte panvicu na ohni.

Krok 5

Aby bola kuracia pečeň šťavnatá a mäkká, musíte ju vyprážať v malých porciách na veľmi horúcej panvici na veľkom množstve oleja.

Krok 6

Do hrnca nalejeme víno, pridáme semienka feniklu. Omáčku prevaríme (5 minút).

Krok 7

Do hrnca s omáčkou vráťte huby, cibuľu a cesnak a kuraciu pečeň, pridajte soľ, korenie a premiešajte. Varte 5 minút. Paradajku umyjeme, zalejeme vriacou vodou a zbavíme šupky, dužinu nakrájame na veľké kocky. Pridajte do hotového jedla, premiešajte a ihneď podávajte.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik