K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 2 min Pridať. čas: 3 minMorenieChladenieruská kuchyňaVečeraVečeraObčerstveniePárty, bufetNový rokPiknikINGREDIENCIE NA 3 PORCIEuhorky 2 kg cesnak 5 ks zelené 1 zväzok Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhorky umyte, odrežte zadok a ak chcete, nakrájajte ich na polovicu.
Krok 2
Kôpor a cesnak nasekáme nadrobno.
Krok 3
Uhorky vložte do vriacou vodou oparenej vane a pridajte bylinky a cesnak.
Krok 4
Pridajte soľ a dobre premiešajte.
Krok 5
Vložte do chladničky, občas premiešajte alebo pretrepte.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Je veľmi vhodné variť večer, potom ráno sú uhorky pripravené!