Ľahko nasolené uhorky v dubovej vani

K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 3 varenie: 2 min Pridať. čas: 3 minMorenieChladenieruská kuchyňaVečeraVečeraObčerstveniePárty, bufetNový rokPiknikINGREDIENCIE NA 3 PORCIEuhorky 2 kg cesnak 5 ks zelené 1 zväzok Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo vypnete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhorky umyte, odrežte zadok a ak chcete, nakrájajte ich na polovicu.

Krok 2

Kôpor a cesnak nasekáme nadrobno.

Krok 3

Uhorky vložte do vriacou vodou oparenej vane a pridajte bylinky a cesnak.

Krok 4

Pridajte soľ a dobre premiešajte.

Krok 5

Vložte do chladničky, občas premiešajte alebo pretrepte.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Je veľmi vhodné variť večer, potom ráno sú uhorky pripravené!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik