Polievka z plechovky

K receptu

Táto polievka je výborná svojou rýchlosťou prípravy, stačí 20 minút a polievka je hotová z dózy. Túto polievku môžeme podávať so sendvičmi z chleba Borodino s údenou bravčovou masťou nakrájanou na tenké plátky a čerstvými uhorkami.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 20 minVarenieVečeraVečerapolievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 plechovka (400 g) červená fazuľa 1 veľká cibuľa 1 lyžička. semienka rasce 4 strúčiky cesnaku 3 polievkové lyžice. l. extra panenský olivový olej 1 polievková lyžica. l. mletá sladká paprika 1 lyžička. kurkuma 400 g pasírovaných paradajok (passata) soľ 1 konzerva (400 g) biela fazuľa 1 konzerva (400 g) hrášok čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Všetky fazule a cícer sceďte v cedníku a podľa potreby prepláchnite filtrovanou vodou.

Krok 2

Cibuľu nakrájame nadrobno. Cesnak rozdrvíme, ošúpeme a nasekáme.

Krok 3

V hrnci s hrubým dnom opražíme na oleji cibuľku a rascu 5 minút. Pridajte cesnak, povarte 1 minútu, pridajte soľ, korenie, papriku a kurkumu, prilejte passatu, premiešajte, priveďte do varu.

Krok 4

Pridajte všetky strukoviny, znova priveďte do varu, povarte 5-7 minút. Posypeme nasekanými bylinkami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik