K receptu
Tento zelený šalát môžeme podávať s akýmkoľvek mäsom alebo hydinou ako prílohu. Výborne sa hodí aj k vareným zemiakom.
zložitosť: ľahko Kalórie: 222,17 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 20 min Použité: 7,05 g/14,44 g/16,19Žiadna tepelná úpravaEurópska kuchyňaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ1 stredná hlávka skorej kapusty 700 g uhoriek ½ šálky pražených solených arašidov 5 vetvičiek koriandra 1/3 šálky arašidového masla ¼ šálky limetkovej alebo citrónovej šťavy ½ lyžičky. cesnakový prášok 2 lyžičky. cukor ¾ lyžičky. slaná červená paprika Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Kapustu nakrájame nadrobno. Uhorky nakrájame na tenké prúžky. Jemne nakrájajte koriandr. Arašidy nahrubo nasekáme.
Krok 2
Na prípravu dresingu zmiešajte v malej miske olej, citrónovú šťavu, cukor, soľ, cesnakový prášok a červenú papriku.
Krok 3
Kapustu, uhorky a koriandr dáme do veľkej misy a prelejeme dresingom a premiešame. Pred podávaním posypte šalát arašidmi.