Vyšľahám kondenzované mlieko s kyslou smotanou a dám do mrazničky: Po 5 minútach je na stole výborný dezert – zmrzlina z obchodu odpočíva
Táto zmrzlina sa stane vašou obľúbenou
Ak zmiešate 20% kyslú smotanu a kondenzované mlieko, môžete si pripraviť skvelú domácu zmrzlinu len za 5 minút. Domácnosti vás budú žiadať, aby ste túto pochúťku uvarili každý deň.
Ingrediencie:
- kyslá smotana 20% – 300 g;
- kondenzované mlieko – 1 plechovka.
Spôsob varenia:
- Do misky mixéra vložte kyslú smotanu a kondenzované mlieko.
- Dôkladne šľahajte, kým sa nedosiahne porézna homogénna hmota.
- Nalejte do akejkoľvek vhodnej formy alebo špeciálnych misiek a vložte do mrazničky, kým stuhne.
- Pri podávaní dezert ozdobíme ovocím, posypeme čokoládou alebo orieškami.
Zmrzlina je úžasná. Chutnejšie a zdravšie ako náprotivky z obchodu.
Predtým sme vám povedali, ako uvariť lahodný nakladaný sleď v pohári.