K receptu Náročnosť: ľahko Kalórie: 164,50 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 11,37 g/11,53 g/3,24ŠalátVegetariánstvo: Ovo-laktoVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEzmes šalátových listov – 200 g natvrdo uvarených vajec – 2 ks švajčiarsky syr – 100 g prírodného jogurtu – 100 g soli – podľa chuti čerstvé uhorky – 2 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Šalátové listy umyjeme, osušíme a nasekáme nadrobno. Uhorky umyte a nakrájajte na tenké prúžky. Všetko dáme do šalátovej misy, dochutíme soľou a korením. Zmiešajte. V tomto jedle môžete použiť rôzne zelené šaláty: hlávkový šalát, frisée, rímsku, rukolu, kukuričný šalát atď.
Krok 2
Syr nastrúhame na hrubom strúhadle. Vajcia ošúpeme a nožom nasekáme na hrubú strúhanku.
Krok 3
Na šalát položte jogurt, posypte syrom a potom vajíčkami. Bez miešania podávame.