Kuracie krídelká so zemiakmi v paradajkovej smotanovej omáčke

K receptu

Chutné a krásne jedlo, ideálne na romantickú večeru. V tomto jedle sú kosti v krídlach nahradené zemiakovými klinmi. Veľmi milé!

zložitosť: priemer Porcie: 1PraženieDusenie, chradnutieVečeraHlavný chodVegetariánstvoRomantická večeraINGREDIENCIE NA 1 PORCIUkuracie krídelká 500 g zemiaky 3-4 ks paradajky 2-3 ks cesnak 2 strúčiky Parmalat Smotana šéfkuchár 11% 180 g korenie na hydinu soľ cukor korenie rastlinný olej Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Miska vyžaduje stredný kĺb krídel. Pomocou noža alebo nožníc odstráňte kosti bez toho, aby ste porezali kožu. Dochutíme hydinovým korením, korením a soľou. Nechajte 20 minút odstáť.

Krok 2

Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Do vnútra krídla vložte dva kusy dreva.

Krok 3

Smažte v rastlinnom oleji do zlatista.

Krok 4

Položte krídla na tanier. Na tej istej panvici orestujeme na kocky nakrájané paradajky bez kože, kým šťava nezhustne. Pridajte cesnak, pár krúžkov čili, soľ, pridajte cukor pre rovnováhu.

Krok 5

Vráťte krídla so zemiakmi do panvice. Nalejte Parmalat Chef 11% smotanu. Varíme, kým zemiaky nezmäknú.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik