Nezvyčajné maslo s hubami: budete ho variť znova a znova – také chutné, že sa vám budú zbiehať ústa

Nezvyčajné maslo s hubami: budete ho variť znova a znova – také chutné, že sa vám budú zbiehať ústa

Môžete jesť svoju myseľ

Olej má jemnú chuť a jemnú konzistenciu. Okrem iného obsahuje telu prospešné látky. Odporúčame vám pripraviť hubové maslo, ktoré je ideálne na raňajky.

Ingrediencie:

  • Šampiňóny – 200 g;
  • cibuľa – 2 ks;
  • kôpor – podľa chuti;
  • soľ – 2 g;
  • korenie – podľa chuti.
  1. Umyte šampiňóny, nakrájajte na plátky.
  2. Cibuľu ošúpeme a nakrájame na kocky.
  3. Na panvici orestujeme šampiňóny a cibuľu, pridáme soľ a korenie.
  4. Suroviny vložte do nádoby mixéra a rozmixujte do hladka.
  5. Na záver výslednú hmotu zmiešame s maslom.

Informácie: V 19. storočí ovládali umenie výroby masla naši predkovia. Na to použili kyslú smotanu alebo smotanu. Prirodzene, najkvalitnejšie maslo sa získavalo zo smotany, pretože má najvyšší obsah mliečneho tuku.

Predtým sme vám povedali, ako pripraviť „bavorský“ šalát.

Share to friends
Rating
( 1 assessment, average 2 from 5 )
Clanky Cirkus Lánik