Slávnostné jednohubky s mozzarellou a cherry paradajkami

K receptu

Klasická mozzarella mini je jednoducho vytvorená pre malé bufetové jednohubky, ukáže sa to ako talianske mini caprese na špízoch.

zložitosť: ľahko Kalórie: 237,71 kcal/porcia Porcie: 8 varenie: 30 min Použité: 5,38 g/13,07 g/24,03PečenieObčerstvenieVegetariánstvo: LaktoVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetnarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 8 PORCIÍ8 mini guľôčok mozzarelly 4 cherry paradajky 8 lístkov bazalky 500 g nekysnutého lístkového cesta Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Rúru predhrejeme na 180°C. Lístkové cesto zľahka rozvaľkáme na hrúbku 3 mm. Formičkou vykrajujeme kolieska s priemerom 4 cm, poukladáme na plechy v krátkej vzdialenosti od seba a pečieme 8-10 minút, do zlatista. Ochlaďte základy.

Krok 2

Na základ položte guľu mozzarelly, potom polovicu paradajky a list bazalky a nasekajte špízou.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik