Bahar šalát so špargľou a paradajkami Baku

K receptu

Recept od Taleha Gamidova, šéfkuchára mestskej reštaurácie Zafferano

zložitosť: ľahko Porcie: 1 varenie: 20 minAzerbajdžanská kuchyňaŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 1 PORCIUBaku paradajky – 200 g zelená minišpargľa – 40 g estragón – 1-2 vetvičky na dresing: šalotka – 10 g cesnak – 1 vínny ocot – 2 olivový olej – 15 g čierne korenie – 1 g soľ – 2 g Tabuľka hmotností a opatrenia RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na dresing: všetky ingrediencie vyšľaháme v mixéri.

Krok 2

Špargľu vložte na 20-30 sekúnd do vriacej vody, potom ju preneste do ľadovej vody, ochlaďte a nasekajte.

Krok 3

Paradajky vložte na 30 sekúnd do vriacej vody, ihneď preložte do ľadovej vody, odstráňte šupku a dužinu paradajok nasekajte.

Krok 4

Paradajky zmiešame s dresingom, dáme na tanier, navrch poukladáme špargľu a lístky estragónu.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik