Feijoa pyré s brusnicami a cukrom

Feijoa pyré s brusnicami a cukrom

Feijoa pyré s brusnicami a cukrom K receptu

Bobule alebo ovocie pyré s cukrom sú určite zdravšie ako tie pripravené tepelnou úpravou. A tento „surový“ džem sa pripravuje oveľa rýchlejšie ako zvyčajne.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 1 hodina 30 minútBlenderRaňajkyPopoludňajšie občerstvenieDezertVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetDovolenka detíINGREDIENCIE NA 2 PORCIE400 g brusníc 800 g feijoa 800 g cukru 2 púčiky klinčekov Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Brusnice zakryte cukrom, nechajte 1 hodinu a potom zohrejte do varu, odstráňte z tepla a šľahajte mixérom do hladka. Pridajte prstami rozdrvené „guličky“ klinčekových pukov (bez „stoniek“).

Krok 2

Feijoa nakrájajte na veľké kusy a rozdrvte mlynčekom na mäso alebo nasekajte mixérom.

Krok 3

Zmiešajte feijoa a brusnicový sirup do hladka a vložte do sterilizovaných pohárov. Uchovávajte v chladničke.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik