K receptu
Pikantná vinaigrette, či skôr omáčka z cvikly a čerstvej uhorky, dodá grilovanej makrele úplne novú chuť Grilovaná makrela s letnou vinaigrettou sa pripravuje veľmi rýchlo, krásne vyzerá a hodí sa na každodenný aj slávnostný stôl.
zložitosť: ľahko Kalórie: 431,03 kcal/porcia Porcie: 2 varenie: 30 min Použité: 45,93 g/16,09 g/27,11Gril/BBQPraženieVečeraVečeraHlavný chodVegetariánstvo: PescetarianizmusVegetariánstvoPárty, bufetPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIE2 varená repa 12 cibuľa 12 uhorky 2 lyžičky. nasekaný kôpor 1 lyžička. paprika 1 polievková lyžica. l. ryžový ocot 1 polievková lyžica. l. olivový olej 4 čerstvé filety z makrely (makrela) soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Repu, cibuľu a uhorky nakrájame na malé kocky. Kôpor nasekáme nadrobno.
Krok 2
Všetky ingrediencie okrem olivového oleja a rýb zmiešame, osolíme a odstavíme.
Krok 3
Rybie filé osolíme a natrieme olivovým olejom. Rybu smažte na dobre rozohriatom grile 2-3 minúty z každej strany, kým sa neuvarí. Ihneď podávame s repovo paprikovou salsou.