Miešané vajcia so zelenými fazuľkami a paradajkami

K receptu

Vidiecke raňajky… toľko v tomto slove. Zlaté praženica vyprážaná na zelenej fazuľke a paradajkách, ochutená korením, rukolou a zelenou cibuľkou. TU SA NEDÁ STÁŤ!

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minHlavný chodVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIEvajcia 3 ks fazuľka zelená 80 g paradajky 3 ks rukola 1 zväzok zelená cibuľa 1 zväzok čierny chlieb korenie, soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Na rozpálenú panvicu nasypeme nahrubo nakrájanú zelenú fazuľku. Smažte 4 minúty.

Krok 2

Paradajku nakrájame na plátky a pridáme k fazuli. Smažte 1-2 minúty.

Krok 3

Rozbijeme vajcia, posypeme ich soľou a korením.

Krok 4

Smažte do varenia (5-6 minút) a odstráňte z tepla.

Krok 5

Podávame s cibuľou, chlebom a rukolou. Užite si to!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik