K receptu
Vidiecke raňajky… toľko v tomto slove. Zlaté praženica vyprážaná na zelenej fazuľke a paradajkách, ochutená korením, rukolou a zelenou cibuľkou. TU SA NEDÁ STÁŤ!
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 minHlavný chodVegetariánstvo: OvoVegetariánstvoDetské menuINGREDIENCIE NA 2 PORCIEvajcia 3 ks fazuľka zelená 80 g paradajky 3 ks rukola 1 zväzok zelená cibuľa 1 zväzok čierny chlieb korenie, soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Na rozpálenú panvicu nasypeme nahrubo nakrájanú zelenú fazuľku. Smažte 4 minúty.
Krok 2
Paradajku nakrájame na plátky a pridáme k fazuli. Smažte 1-2 minúty.
Krok 3
Rozbijeme vajcia, posypeme ich soľou a korením.
Krok 4
Smažte do varenia (5-6 minút) a odstráňte z tepla.
Krok 5
Podávame s cibuľou, chlebom a rukolou. Užite si to!