Mladá kapusta, sezamové semienka, uhorky, jalapeňos

K receptu

Pikantný šalát z mladej kapusty s uhorkami a feferónkami jalapenos bude veľmi dobrý za každého počasia. Zvýšenie vitamínov a energie s minimom kalórií.

zložitosť: ľahko Porcie: 4ObčerstvenieŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmladá kapusta – 1 malá kapusta čerstvá uhorka – 4 ks soľ/korenie – 5 olivový olej – 50 g sezam – 20 gponzu – 50 g sójová omáčka – 50 gmiso pasty – 40 ghalapeño – 20 g čerstvého koriandra – 30 g Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Kapustu nakrájajte na veľké rovnaké časti, po odrezaní stopky posypte olivovým olejom a pečte na uhlí, kým sa neobjaví tmavá kôra.

Krok 2

Pripravte dresingovú omáčku: v hlbokom tanieri zmiešajte mleté ​​sezamové semienka s ponzu, sójovou omáčkou a miso pastou.

Krok 3

Kapustu nakrájame na malé kúsky.

Krok 4

Uhorku nakrájame nadrobno.

Krok 5

Kapustu jemne premiešame s uhorkami, dochutíme omáčkou, podľa chuti dosolíme/okoreníme a nakoniec pridáme jalapeno a ozdobíme nadrobno nasekaným koriandrom.

MIMOchodom

Recept s láskavým dovolením Dana Mirona, šéfkuchára v bistre Margarita.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik