Olivier šalát s hovädzím mäsom a čerstvými uhorkami

K receptu

A ďalší recept Olivier – teraz s hovädzím mäsom a čerstvými uhorkami…

zložitosť: ľahko Kalórie: 480,40 kcal/porcia Porcie: 6 varenie: 15 min Použité: 33,90 g/30,77 g/16,52ŠalátVegetariánstvoDetské menuPárty, bufetnarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ4 vajcia natvrdo 600 g vareného hovädzieho mäsa 1 dlhoplodá uhorka 2 varené mrkvy 4 varené zemiaky 1 konzerva zeleného hrášku (200 g) kvalitná majonéza, najlepšie domáca, na dresing 1 vetvička kôpru, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

V prípade potreby uhorku ošúpeme. Rozrežte ich na polovicu a lyžičkou odstráňte semienka. Vložte hrášok do sitka a sceďte tekutinu.

Krok 2

Všetky ingrediencie nakrájajte na malé kocky rovnakej veľkosti, približne veľkosti hrášku.

Krok 3

Pripravené ingrediencie vložte do veľkej misy, premiešajte a dochuťte majonézou. Dochutíme soľou a korením. Šalát položte na taniere (môžete použiť servírovací krúžok) a ozdobte jemne nasekaným kôprom.

UŽITOČNÉ RADY

Tento šalát je najlepšie pripraviť bezprostredne pred podávaním. Čerstvé uhorky môžu produkovať príliš veľa šťavy a môžu pokaziť bežnú konzistenciu šalátu.

MIMOchodom

Recept z Novoročná komédia „Krajina zázrakov“ktorý vyjde 1. januára 2016.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik