K receptu
Jemnú mliečnu vôňu syra Adyghe, príjemnú textúru a jemne slanú chuť ocenia všetci priaznivci prírodných produktov. Chuťou syr pripomína skôr jemný, jemne nasolený tvaroh, čo otvára mnohé kulinárske vyhliadky na jeho využitie.
zložitosť: priemer Kalórie: 923,67 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 1 hodina 15 minút Použité: 31,24 g/58,84 g/59,89PečeniePekáreňPárty, bufetnarodeninyNový rokINGREDIENCIE NA 4 PORCIEna plnenie300 g syra Adyghe 150 ml mlieka 3 vajcia 1 paradajka Pár vetvičiek koriandra Zelená cibuľa 150 ml smotany 33 % Soľ a korenie podľa chuti 6 paradajok na konárina skúšku300 g múky 125 g masla 100 g kyslej smotany 1 vajce Štipka soli Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
V miske mixéra zmiešajte múku, studené maslo a soľ. Dôkladne premiešame.
Krok 2
Vajíčko rozšľaháme s kyslou smotanou a pridáme k zmesi masla a múky.
Krok 3
Rýchlo vymiesime cesto. Vyvaľkáme a vložíme do zapekacej misy.
Krok 4
Na plnku rozšľaháme vajíčko s mliekom a smotanou. Syr nastrúhame na hrubom strúhadle.
Krok 5
Pridajte nadrobno nakrájanú zeleninu a na kocky nakrájanú paradajku.
Krok 6
Plnku dáme do formy (priemer 15 cm) s cestom a na vrch dáme paradajky na konári.
Krok 7
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200° 45 minút. Ak je plnka zhnednutá, quiche je hotový.