K receptu
Dnes tu mám recept na predjedlo, jednoduchý a chutný recept na sviatočný stôl. Príprava nezaberie veľa času – 10 minút a všetko je pripravené na servírovanie.
zložitosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyNový rokVianoceRomantická večeraINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍparadajky 200 konzervovaný tuniak 185 vajec 2 ks majonéza 3 lyžičky uhorka 70 ks olivy 5 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Paradajky nakrájame na hrubé plátky.
Krok 2
Tuniaka zbavte tekutiny a roztlačte vidličkou na homogénnu hmotu. Pridajte majonézu a premiešajte.
Krok 3
Na každý plátok paradajky položte zmes tuniaka.
Krok 4
Uhorku nakrájame nadrobno a pridáme majonézu, položíme na vrch tuniaka.
Krok 5
Vajcia rozdelíme na bielky a žĺtky. Žĺtky je potrebné nastrúhať na jemnom strúhadle a položiť na uhorky.
Krok 6
Z bielkov urobte kvet. Na každý kvet položím polovicu olivy a ozdobím kôprom.