Rýchla desiata s tuniakom

K receptu

Dnes tu mám recept na predjedlo, jednoduchý a chutný recept na sviatočný stôl. Príprava nezaberie veľa času – 10 minút a všetko je pripravené na servírovanie.

zložitosť: ľahko Porcie: 5 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 minŽiadna tepelná úpravaObčerstvenieVegetariánstvoPárty, bufetnarodeninyNový rokVianoceRomantická večeraINGREDIENCIE NA 5 PORCIÍparadajky 200 konzervovaný tuniak 185 vajec 2 ks majonéza 3 lyžičky uhorka 70 ks olivy 5 ks. Tabuľka mier a váh RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Paradajky nakrájame na hrubé plátky.

Krok 2

Tuniaka zbavte tekutiny a roztlačte vidličkou na homogénnu hmotu. Pridajte majonézu a premiešajte.

Krok 3

Na každý plátok paradajky položte zmes tuniaka.

Krok 4

Uhorku nakrájame nadrobno a pridáme majonézu, položíme na vrch tuniaka.

Krok 5

Vajcia rozdelíme na bielky a žĺtky. Žĺtky je potrebné nastrúhať na jemnom strúhadle a položiť na uhorky.

Krok 6

Z bielkov urobte kvet. Na každý kvet položím polovicu olivy a ozdobím kôprom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik