K receptu Náročnosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 15 min Pridať. čas: 5 minRaňajkyVečeraŠalátPárty, bufetnarodeninyKarnevalNový rokVeľká nocPiknikINGREDIENCIE NA 2 PORCIEmarinované mušle 100 g malé paradajky 3 ks čerstvá uhorka 1 ks malé marinované šampiňóny 100 g petržlenNa tankovanieolivový olej 2 ČL limetkovej šťavy 1,5 ČL obilnej horčice 2 ČL zmesi papriky – podľa chuti soľ – podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Pripravte si ingrediencie. Zeleninu umyte a osušte. Nakrájajte uhorku.
Krok 2
Paradajky nakrájame na plátky a pridáme k uhorkám.
Krok 3
Pridajte mušle, petržlenovú vňať, korenie a podľa potreby soľ.
Krok 4
Na dresing zmiešajte všetky ingrediencie a pretrepte.
Krok 5
Šalát dáme do šalátovej misy a prelejeme dresingom. Dobrú chuť!