Šalát s vareným hovädzím mäsom a morskými riasami

K receptu

Veľmi, veľmi chutný a sýty šalát! Zaujímavú chuť harmonicky dopĺňa pikantný dresing s obilnou horčicou a cesnakom.

zložitosť: ľahko Kalórie: 163,36 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 10 min Použité: 7,23 g/13,78 g/2,42Žiadna tepelná úpravaVečeraŠalátVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIEmarinovaná morská riasa (kelp) 80 g vareného hovädzieho mäsa 100 g nakladanej uhorky 1 ks cesnaku 1 strúčik horčice so zrniečkami 1 ČL rastlinného oleja 2 ČL citrónovej šťavy 1 ČL čierneho korenia podľa chuti Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Varte hovädzie mäso, kým nebude hotové. Rozoberieme na vlákna alebo nakrájame na tenké prúžky. Nakladanú uhorku nakrájame na pásiky. V šalátovej miske zmiešame nakladané morské riasy, hovädzie mäso a nakladanú uhorku. Kôpor nasekáme nadrobno a pridáme do šalátu.

Krok 2

Z oleja, citrónovej šťavy, horčice a nadrobno nakrájaného cesnaku pripravíme dresing na šalát. Nalejte na šalát a jemne premiešajte.

Krok 3

Šalát je pripravený! Tento šalát sa môže podávať na večeru. Dobrú chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik