Studená uhorkovo-zázvorová polievka

K receptu

Je to celkom vtipné, ale táto polievka chutí najlepšie so zemiakovými lupienkami (prírodne ochutené).

zložitosť: ľahko Kalórie: 140,71 kcal/porcia Porcie: 4 varenie: 15 min Použité: 3,29 g/9,84 g/10,09BlenderVečerapolievkaVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE1 kg uhoriek 3 cm čerstvého koreňa zázvoru 1 strúčik cesnaku 1 stredný zväzok petržlenovej vňate 1 malý zväzok bazalky 200 ml kokosového mlieka 1-2 hrste ľadu čierne korenie zelené Tabasco na podávanie soľ Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Zázvor a cesnak ošúpte, nasekajte nadrobno a vložte do misky mixéra.

Krok 2

Uhorky nakrájajte na stredné kúsky a tiež vložte do mixéra. Petržlenovú vňať a bazalku nasekajte nadrobno (niekoľko lístkov bazalky si nechajte na ozdobu), pridajte do mixéra, pridajte soľ a korenie.

Krok 3

Najskôr zapnite motor na nízky výkon alebo zmes pomelte v pulznom režime. Keď je zmes dostatočne hladká, pridajte kokosové mlieko a ľad, šľahajte do hladka a ihneď podávajte, ak chcete, pokvapkajte Tabascom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik