Bravčová krkovička dusená v zelenine

K receptu

Jednoduché a chutné bravčové jedlo. Dusením v omáčke z papriky a cherry paradajok sa nasiakne zeleninovou šťavou a stane sa jemným a šťavnatým.

zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 40 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEsteak z bravčovej krkovičky 500 viacfarebných cherry paradajok 250 g mini paprík 250 g talianske bylinky korenie soľ mletá paprika Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Steaky trochu naklepeme, osolíme a obalíme v paprike.

Krok 2

Na panvici opečieme z oboch strán do zlatista.

Krok 3

Do panvice nalejte trochu vody a steaky dusíme, kým sa voda neodparí.

Krok 4

V tomto čase nakrájajte papriku a cherry paradajky na rovnaké kúsky.

Krok 5

Keď sa voda odparí, pridáme do panvice cherry paradajky a papriku. Prikryté dusíme.

Krok 6

Po 15 minútach pridajte talianske bylinky podľa chuti.

Krok 7

Po ďalších 10-15 minútach, keď sa zelenina už zmenila na omáčku, odstráňte z tepla a podávajte.

POZNÁMKA PRE HOSTESKU

Tento recept sa najlepšie hodí na hrubé steaky, ale môžete použiť aj porciované steaky, vtedy sa skráti doba varenia.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik