K receptu
Jednoduché a chutné bravčové jedlo. Dusením v omáčke z papriky a cherry paradajok sa nasiakne zeleninovou šťavou a stane sa jemným a šťavnatým.
zložitosť: ľahko Porcie: 2 varenie: 40 minHlavný chodVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 2 PORCIEsteak z bravčovej krkovičky 500 viacfarebných cherry paradajok 250 g mini paprík 250 g talianske bylinky korenie soľ mletá paprika Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Steaky trochu naklepeme, osolíme a obalíme v paprike.
Krok 2
Na panvici opečieme z oboch strán do zlatista.
Krok 3
Do panvice nalejte trochu vody a steaky dusíme, kým sa voda neodparí.
Krok 4
V tomto čase nakrájajte papriku a cherry paradajky na rovnaké kúsky.
Krok 5
Keď sa voda odparí, pridáme do panvice cherry paradajky a papriku. Prikryté dusíme.
Krok 6
Po 15 minútach pridajte talianske bylinky podľa chuti.
Krok 7
Po ďalších 10-15 minútach, keď sa zelenina už zmenila na omáčku, odstráňte z tepla a podávajte.
POZNÁMKA PRE HOSTESKU
Tento recept sa najlepšie hodí na hrubé steaky, ale môžete použiť aj porciované steaky, vtedy sa skráti doba varenia.