K receptu
Tajná ingrediencia tohto uhorkového a reďkovkového šalátu je v dresingu, ktorý funguje aj ako marináda. Nevieme povedať, koľko cukru a soli na to potrebujete, keďže tento pomer si musíte zvoliť podľa vlastnej chuti.
zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 5 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 stredné uhorky 300 g reďkovky 2–3 stonky zelenej cibule 4–5 vetvičiek koriandra 2 polievkové lyžice. l. ryžový ocot cukor soľ sezamový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Škrabkou na zeleninu nakrájame uhorky na tenké dlhé pásiky, reďkovky na tenké plátky. Nakrájajte cibuľu a koriandr.
Krok 2
Na dresing zmiešame ryžový ocot, cukor, soľ a sezamový olej.
Krok 3
Zmiešajte pripravené ingrediencie, nechajte 5 minút lúhovať. a slúžiť.