Chrumkavý šalát z nakladaných reďkoviek a uhoriek

K receptu

Tajná ingrediencia tohto uhorkového a reďkovkového šalátu je v dresingu, ktorý funguje aj ako marináda. Nevieme povedať, koľko cukru a soli na to potrebujete, keďže tento pomer si musíte zvoliť podľa vlastnej chuti.

zložitosť: ľahko Porcie: 4 varenie: 10 min Pridať. čas: 5 minŽiadna tepelná úpravaVečeraVečeraŠalátVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoINGREDIENCIE NA 4 PORCIE4 stredné uhorky 300 g reďkovky 2–3 stonky zelenej cibule 4–5 vetvičiek koriandra 2 polievkové lyžice. l. ryžový ocot cukor soľ sezamový olej Tabuľka váh a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Škrabkou na zeleninu nakrájame uhorky na tenké dlhé pásiky, reďkovky na tenké plátky. Nakrájajte cibuľu a koriandr.

Krok 2

Na dresing zmiešame ryžový ocot, cukor, soľ a sezamový olej.

Krok 3

Zmiešajte pripravené ingrediencie, nechajte 5 minút lúhovať. a slúžiť.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik