Kaviár z cukety a papriky na drevenom uhlí

Kaviár z cukety a papriky na drevenom uhlí

Kaviár z cukety a papriky na drevenom uhlí K receptu

Squashový kaviár možno pripraviť z grilovanej zeleniny – získa zaujímavú, nezvyčajnú chuť a vôňu.

zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 1 hodina 40 minútGril/BBQPečenieVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ2 kg cukety 1 kg sladkej papriky 2 červené cibule 1 hlava cesnaku 2 polievkové lyžice. l. omáčka z granátového jablka narshara rastlinný olej soľ, čerstvo mleté ​​čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovkaStlačením ponecháte obrazovku zapnutú počas varenia. Keď opustíte stránku alebo deaktivujete funkciu, obrazovka sa vráti do normálneho stavu

Krok 1

Uhlie pripravte na grile alebo grilovacom hrnci (mali by sa dobre rozhorieť a zmeniť sa na biely popol) alebo predhrejte gril.

Krok 2

Celú zeleninu okrem cibule ugrilujte na uhlí a každé 2 minúty ju otočte. – mali by byť pokryté čiernou kožou.

Krok 3

Ošúpeme a nadrobno nakrájame červenú cibuľu, zmiešame so soľou a omáčkou z granátového jablka.

Krok 4

Zeleninu ochlaďte, ošúpte a nasekajte nadrobno. Zmiešame s cibuľou, soľou a korením. Naplňte olejom.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Clanky Cirkus Lánik