Kaviár z cukety a papriky na drevenom uhlí
K receptu
Squashový kaviár možno pripraviť z grilovanej zeleniny – získa zaujímavú, nezvyčajnú chuť a vôňu.
zložitosť: ľahko Porcie: 6 varenie: 1 hodina 40 minútGril/BBQPečenieVečeraVečeraObčerstvenieVegetariánstvo: PrísneVegetariánstvoPiknikINGREDIENCIE NA 6 PORCIÍ2 kg cukety 1 kg sladkej papriky 2 červené cibule 1 hlava cesnaku 2 polievkové lyžice. l. omáčka z granátového jablka narshara rastlinný olej soľ, čerstvo mleté čierne korenie Tabuľka hmotností a mier RECEPT NA VARENIENikdy neblednúca obrazovka
Krok 1
Uhlie pripravte na grile alebo grilovacom hrnci (mali by sa dobre rozhorieť a zmeniť sa na biely popol) alebo predhrejte gril.
Krok 2
Celú zeleninu okrem cibule ugrilujte na uhlí a každé 2 minúty ju otočte. – mali by byť pokryté čiernou kožou.
Krok 3
Ošúpeme a nadrobno nakrájame červenú cibuľu, zmiešame so soľou a omáčkou z granátového jablka.
Krok 4
Zeleninu ochlaďte, ošúpte a nasekajte nadrobno. Zmiešame s cibuľou, soľou a korením. Naplňte olejom.